Traditionelle Yogamassage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van een Traditionele techniek, met een diepe druk op specifieke punten op het lichaam Hierbij worden vingers, handpalmen, knieƫn ellebogen en/of voeten gebruikt. Hierdoor worden stress en/of spanning verminderd (Bij deze massage kunt u aangeven of u liever lichte of harde druk wilt hebben)

Ontspanningsmassage
(warme olie)

De olie massage is vooral een ontspannende massage. U wordt behandeld met hoogwaardige olien met een prettig neutraal aroma.

Thaise Sportmassage (warme olie)

Sport massage helpt bij het verlichten van spier spanningen, verbeterd de doorbloeding en laat de energiestromen stromen. Hierbij worden diepe technieken gecombineerd met oosterse technieken. Met behulp van de handpalm worden de bewegingen van de elleboog langs de elektrische banen geleid en worden de spieren opgerekt.

Thaise Voetmassage

Deze massage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijke genezingsproces en de energie doorstroming van het lichaam activeert Bij de massage worden de drukpunten op de voetzool met de vingers gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van de voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.

Rug, nek en schoudermassage

Dit is een stevige, maar ontspannende oliemassage die zich richt op de nek, schouders en bovenrug, waardoor stress en spanning wordt verlicht.

Hotstonemassage

De warme vulkanische stenen worden met lichte druk op het lichaam gelegd. De stenen kunnen droog of met olie worden toegepast. De warmte van de stenen wordt langzaam doorgegeven aan de spieren waardoor het lichaam ontspant en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Kruidenmassage

De Kruiden massage wordt gerealiseerd met een verwarmde Thaise kruidenzak. Deze massage zuivert de huid en ontlaat spanning.
Deze massage kan gecombineerd worden met onder andere de olie massage.

Stoelmassage

Tijdens een stoel massage worden er enkele van de Traditionele Thaise massage technieken beoefend op de armen, nek, rug en het hoofd. Het is een heerlijke korte behandeling. Een ontspanner voor iedereen op elk moment.

Zwangerschapsmassage

De stress van een zwangerschap op het lichaam van een vrouw kan worden verlicht door deze zachte en comfortabele voet- en lichaamsmassage die spanning en zwelling wegneemt.